Arsenaalstraat 22 | 8620 Nieuwpoort | 058 71 91 04 | info@go-duo.be

Bij GO! Atheneum en GO! DUO streven we naar een nauwe samenwerking tussen beide pijlers (op niveau secundair onderwijs) om een onderwijservaring te bieden die perfect is afgestemd op de behoeften van onze leerlingen. Deze synergie tussen het regulier onderwijs bij GO! Atheneum en het duaal onderwijs bij GO! DUO stelt ons in staat om flexibel in te spelen op de individuele leertrajecten van onze leerlingen.

De samenwerking tussen GO! Atheneum en GO! DUO is gericht op het creëren van een dynamische en ondersteunende omgeving, waarbij de expertise van beide pijlers wordt ingezet om het beste uit elke leerling naar boven te halen. Door deze intensieve samenwerking kunnen we eigentijds en verbindend onderwijs bieden dat niet alleen gericht is op leerontwikkeling, maar ook op de ontwikkeling van vaardigheden en zelfbewustzijn. Welkom op GO! campus Nexus, waar de leerling centraal staat en waar we gezamenlijk streven naar het succes en welzijn van deze leerling.

Bij duaal leren leert een leerling afwisselend in een onderneming én op school. Het is een volwaardige leerweg binnen het secundair onderwijs.

Je krijgt hier een realistisch beeld van het werkveld, je ontwikkelt heel wat praktische competenties en je leert werken met de nieuwste technologie en modernste infrastructuur. Zo studeer je af met een stevige voorsprong.

De troeven van duaal leren:

  • Volwaardig leerproces dat mogelijk is gedurende een volledige tweede en derde graad;
  • Individuele begeleiding per leerling + sterke opvolging;
  • Ontwikkelen van vaardigheden en arbeidsattitudes;
  • Leerlingen krijgen na het afstuderen meer kansen op de arbeidsmarkt en voeren daadwerkelijk de job uit waarvoor ze gestudeerd hebben.
Wat is het? Hoe werkt het? Hoe organiseer je het? Ontdek duaal leren als leerling, ouder, cursist, school, CVO en onderneming. Klik op de afbeelding en neem een duik in de boeiende wereld van duaal leren.
Klik op de afbeelding en kom via steunpunt duaal leren West-Vlaanderen alles te weten over duaal leren
Artikel Westkust Magazine 05/2023 “FS Workx bouwt je huis én mee aan duaal leren”
Tijdens de week van duaal leren van 24 april tot 28 april 2023, kwam Savagan Home in de kijker te staan, waar onze leerling haarverzorging duaal tewerkgesteld is. Tijdens de opnames werd de gele loper uitgerold en onze “Duaal Award” uitgereikt om de werkgever te bedanken den de duale opleiding in de kijker te zetten. Bedankt aan Steunpunt duaal leren West-Vlaanderen om ons deze unieke kans te bieden. We zijn dan ook zeer trots om met GO! DUO te zijn uitgeroepen tot ambassadeur van duaal voor de provincie West-Vlaanderen! Bekijk hier ons filmpje!
Amai zeg waaw!!! We deden mee aan de wedstrijd DUAAL LIPA TOUR 2024 en eindigden op een zeer mooie derde plaats! Proficiat aan onze leerlingen onthaal, organisatie en sales duaal!! #goegedaan

Volg onze #nexusgeneration op Facebook!

en blijf zo op de hoogte van alle activiteiten op onze campus!